11 hurtige måder at dyrke babys hår sikkert på

Nogle babyer er født med tykt hår. Der er dog også babyer, der er født uden et eneste hår. Vil du have, at dit lille hår bliver tykt og tykt? Slap af, der er mange hurtige måder at dyrke babyhår på, som er sikre og nemme at lave.

Sådan vokser du hurtigt babyhår, der er sikkert at lave

For at fremskynde hårvæksten kan du gøre forskellige måder til hurtigt at vokse babyhår.

1. Kokosolie

Kokosolie indeholder meget E-vitamin, som er en antioxidant, der er god for hud og hårvækst. Dette vitamin menes at øge blodcirkulationen til hovedbunden og derved stimulere håret til at vokse. For at prøve det på babyer skal mor og far købe jomfru (uforarbejdet) kokosolie. Påfør en lille mængde kokosolie på barnets hovedbund og lad det virke i 20 minutter. Skyl til sidst med varmt vand. En undersøgelse viser også, at kokosolie anses for at være gavnlig til at opretholde protein i håret. På den måde vil barnets hårvækst blive vedligeholdt.

2. Red barnets hår forsigtigt

Red dit lille barns hår blidt og kærligt. At rede et barns hår blidt og omhyggeligt kan faktisk stimulere hårvæksten. Det kan også løse problemet med skorper i hovedbunden og få din lille til at føle sig rolig. Redning af hår menes at øge blodcirkulationen til hovedbunden og hårsækkene, så det kan fremskynde hårvæksten.

3. Vask dit hår regelmæssigt

Vidste du, at regelmæssig shampooing er en hurtig måde at dyrke babys hår på? Ikke kun kan rense hovedbunden for snavs og skorpe, denne vane kan også stimulere hårvækst. Hvis det ikke renses, kan skæl og snavs fanget på barnets hovedbund få hovedbunden til at tørre og bremse hårvæksten. Vi anbefaler, at du bruger varmt vand og shampoo specielt til babyer, når du vasker dem. Gør denne vane hver 2-3 dag.

4. Brug et blødt håndklæde

Efter at have badet barnet, skal du bruge et håndklæde med et blødt materiale. Grove håndklæder kan faktisk skade hårsækkene og få håret til at falde ud.

5. Børst babys hår, så det ikke filtrer sig

Krøllet, tekstureret hår vil nemt filtre sig sammen og danne knuder. Denne knude kan knække og forårsage hårtab hos barnet. Du skal være flittig til at børste hendes hår med en blød børste for at forhindre, at det sker, så barnets hår kan vokse tykt.

6. Massere babys hoved

Prøv babyhovedmassage for at stimulere hårvæksten. Langsomt at massere babys hovedbund kan øge blodcirkulationen, så hårvæksten stimuleres maksimalt. Brug en olie, der indeholder vitamin E, såsom kokosolie, når du masserer dit barns hoved.

7. Aloe vera

Aloe vera anses for at være effektiv til at forhindre hårtab og stimulere hårvækst. For at prøve det på babyer skal forældrene blot påføre det direkte på hovedbunden og massere det blidt. Du kan også blande aloe vera med babyshampoo og balsam.

8. Brug balsam

Babyer kan bruge balsam, så længe den brugte balsam er specifikt til babyer. Balsam kan fugte hovedbunden og håret, hvilket gør håret stærkt og stimuleret til at vokse. Hvis din lilles hår er krøllet, anbefales det at bruge en balsam for at forhindre tør hovedbund. Påfør balsam efter shampooing af babys hår og skyl med varmt vand.

9. Sørg for høj ernæringsmæssig mad

Hvis babyen er 6 måneder gammel, er han klar til at spise komplementær mad (MPASI). Der er forskellige slags fødevarer, der kan stimulere hårvækst, især dem, der indeholder jern, vitamin A, B, D, zink og protein. Prøv at give gulerødder, mango, græskar, kød, æg til kartoffelmos som komplementære fødevarer.

10. Brug gelatine

Gelatine er en aminosyre, der kan stimulere hårvækst, når den påføres en babys hovedbund. For at prøve det skal du bare blande en teskefuld gelatinepulver med vand. Du kan også blande andre naturlige ingredienser, såsom honning. Derefter påføres det direkte i babyens hovedbund og lades stå i 10-15 minutter. Skyl babys hår med shampoo, indtil det er rent.

11. Bind ikke hendes hår

Det anbefales ikke at binde babys hår, hvis du ønsker, at dit lille hår skal vokse sig tykt og tykt. Hvis du binder dit hår for ofte, kan det beskadige hårsækkene og forårsage hårtab. [[Relateret artikel]]

Noter fra SehatQ

Før du prøver de forskellige måder til hurtigt at vokse babyhår ovenover, skader det aldrig at konsultere en læge først. Dette gøres for at forhindre uønskede ting. Vil du høre mere om babyhårvækst? Spørg gerne en læge i SehatQ-familiens sundhedsapp gratis. Download den i App Store eller Google Play nu!