Er der nogen fordele ved at have et korset på, mens du sover? Dette er forklaringen

Nogle mennesker tror, ​​at fordelene ved at bære et korset, mens de sover, kan gøre kroppen slankere og i form. Denne fordel er afledt af det tryk, som korsettet udøver. Påstande om fordelene ved at bære et korset, mens man sover, har dog vakt kritik. Fordi denne vane angiveligt er sundhedsskadelig. Brugen af ​​et slankekorset skal selvfølgelig ikke ske skødesløst. For ikke at tage fejl, se forklaringen nedenfor.

Er der nogen fordele ved at have et korset på, mens du sover?

Korsetter har været brugt siden oldtiden for at få kroppen til at se smukkere ud. Derfor er det ikke få mennesker, der er interesserede i at bruge et korset. Her er nogle af påstandene om fordelene ved at bære et korset, mens du sover, og fakta.
  • Få kroppen mere form

Korsetter menes at gøre kroppen mere formet. At bære et korset, uanset om det sover eller ej, menes at gøre taljen slankere, brysterne rager ud og hofterne buede. Denne påstand siger endvidere, at langvarig brug vil træne kroppen til at bevare den form. Faktisk er denne påstand bestridt af læger og medicinske organisationer, som mener, at korsetter ikke har nogen langsigtet effekt på at forme kroppen.
  • Forbedre kropsholdning

En anden påstand til fordel for korsettet er, at det forbedrer kropsholdningen. Men dette er faktisk en grund til bekymring, fordi at bære et korset for ofte kan svække dine kernemuskler, gøre din kropsholdning værre og forårsage ubehag i ryggen.
  • Tabe sig

Det hævdes, at det hjælper med at tage et korset på. Fordelene ved at bære et korset, mens man sover, hævdes at være i stand til at tabe sig. Trykket fra mavebæltet vil få dig til at føle dig mæt, så din appetit falder. Dette er dog udelukkende baseret på anekdotiske beviser. Påstande om fordelene ved at bære et korset, mens du sover, er ikke medicinsk understøttet, så dets effektivitet kan ikke fastslås. Overvej i stedet de fordele og risici, du vil få. [[Relateret artikel]]

Risikoen for at bære korset, mens du sover

Ud over påstandene om fordele ved at bære et korset, mens du sover, er der faktisk nogle risici, som du bør være opmærksom på. Denne risiko er generelt et fysisk problem, fordi overtryk på midsektionen kan forårsage en række tilstande.
  • Forstyrrende søvn

Hvis du har et korset på, mens du sover, er der risiko for at forstyrre Hvis du har et korset på, mens du sover, kan det forstyrre din søvn. For trykket på korsettet kan give ubehag. Mangel på søvn kan få dig til at føle dig sløv dagen efter.
  • Ændring af organernes position til at være unaturlig

At bære et korset kan tvinge organer, såsom nyrerne og leveren, til at bevæge sig i unaturlige stillinger, så de bliver tæt på hinanden. Som et resultat fungerer organfunktionen ikke korrekt, det kan endda forårsage skade over tid.
  • Reducer styrken af ​​denne muskel

Brugen af ​​et korset kan også reducere muskelstyrken i kroppens kerne. Som et resultat bliver ryggen ubehagelig. Derudover risikerer et korset, der er for stramt, også at give ribbensbrud.
  • Mavesyre stiger

Selvom der er en række påstande om fordelene ved at bære et korset, mens du sover, er faktum, at det faktisk kan øge mavesyren. Dette sker på grund af overtryk fra korsettet, som hæmmer fordøjelsen.
  • Åndedrætsforstyrrelser

At bære et korset, mens du sover, er bekymret for at forårsage vejrtrækningsproblemer. Korsetter kan komprimere brystet og begrænse, i hvilket omfang brystet udvider sig. Dette kan reducere lungekapaciteten med 30-60 procent. Som et resultat får kroppen ikke nok ilt, hvilket forårsager luftvejsproblemer. Så er det okay at bære et korset, mens du sover? Det anbefales faktisk ikke, fordi man frygter, at det kan udgøre en række risici. For at få en god kropsform, bør du indtage en afbalanceret nærende kost og træne regelmæssigt. Hvis du vil diskutere yderligere om at bære et korset, mens du sover, spørg lægen direkte i SehatQ-familiens sundhedsapp. Download nu på App Store og Google Play .