Skal vide! Her er hospitalets venteværelsesregler

For patienter, der ønsker at tage på hospitalet, enten gennem BPJS Health, privat forsikring eller selvstændigt, er der naturligvis procedurer, der skal overholdes. En af dem er, mens patienterne er på hospitalets venteværelse, at de skal overholde reglerne. Hospitalets venteværelse er et af de obligatoriske lokaler, der skal stilles til rådighed af sygehuset. Dette er et rum, hvor patienter venter på deres tur, enten for at blive undersøgt til andre formål, såsom at tage medicin eller vente på laboratorieresultater. [[Relateret artikel]]

Patientregler i hospitalets venteværelse

Selvom det ikke er skrevet som besøgstid, er der selvfølgelig regler, som patienter skal overholde, mens de er på hospitalets venteværelse. Der er ting, patienten kan og ikke kan. Nogle forhold, der gør, at en person skal være på et hospitals venteværelse, herunder:
  • Venter på patienter, der gennemgår kirurgiske indgreb
  • Venter på patienter på skadestuen
  • Venter på lægens tur
  • Venter på laboratorieresultater
  • Venter på lægemiddelordinationsprocessen fra apoteksinstallationen
Der er mange flere behov, der kan få nogen til at være på hospitalets venteværelse. Det kan være for nogle mennesker, dette er ikke en yndlingsaktivitet, fordi de skal være på hospitalet i lang tid. Du skal dog huske på, at du ikke er alene på hospitalet. Der er andre mennesker, der også har behov på hospitalet. For at bevare komforten er her nogle do's and don'ts, mens du er på hospitalet:
  • Slå mobiltelefonens ringetone fra

Sluk din mobiltelefons ringetone, mens du er på hospitalets venteværelse. Dette gælder også, når du ser en video eller lytter til en sang, brug den høretelefoner for ikke at forstyrre andre mennesker. Selv når du modtager et opkald, bør du holde dig væk for ikke at forstyrre andre. Den nederste linje er ikke støj i hospitalets venteværelser.
  • Tal ikke for højt

Prøv ikke at tale for højt, når du er på et hospitals venteværelse. Lad ikke andre mennesker, der er tæt nok på dig, høre, hvad der bliver sagt. Dette kan genere andre mennesker.
  • Du skal ikke klage over ventetiden

Det kan føles kedeligt at være i venteværelset, men klage ikke over ventetid. Klage efter klage vil kun gøre atmosfæren ubehagelig. Lav aktiviteter, mens du venter, såsom at læse, lytte til musik eller lave krydsord.
  • Lær reglerne at kende

Et hospitalsventeværelse og et andet kan have forskellige regler. En af dem er relateret til at spise og drikke. Er det tilladt eller ej? Find ud af det, inden du spiser og drikker i stuen.
  • Respekter andre

Det er naturligt, at i svære tider, eller når du går i panik og er tvunget til at vente, kan man ikke bekymre sig mindre om dem omkring dig. Sørg dog for, at du stadig respekterer og respekterer andre mennesker. Vi ved aldrig, hvad de står over for på det tidspunkt.

Sygehusets venteværelseskrav

For hospitalet er det, der skal opfyldes, ikke kun at sikre, at sygehuset har et venteværelse. Ifølge reglerne for det indonesiske sundhedsministerium er der flere krav til hospitalets venteværelser, der skal opfyldes, såsom:
  • Venteværelset skal være tilgængeligt med tilstrækkelig kapacitet
  • Venteværelsets areal er i overensstemmelse med servicekapaciteten (beregning: 1-1,5 m2 pr. person)
  • Naturlig eller mekanisk luftudskiftning i rummet skal være god
  • Samlet luftudskiftning mindst 6 gange i timen
  • Venterummet skal udsættes for naturligt lys
  • Skal sørge for hånddesinfektionsværktøj eller faciliteter
Ud over ovenstående krav skal venteværelset på hospitalet for ikke-smitsomme patienter og smitsomme patienter adskilles. Især pædiatriske og obstetriske patienter skal have et særligt sterilt venteværelse. Hospitalets venteværelser bør også være tilgængelige i forskellige afdelinger. Ikke kun til undersøgelsespoly, men også til andre rum såsom radiodiagnostik, medicinsk rehabilitering eller modtagelsesstuen forrest på hospitalet. Sygehusets venteværelses kapacitet og areal skal være tilstrækkelig i overensstemmelse med servicebehov. Lad ikke venteværelset ikke kan rumme antallet af patienter, så patienterne skal vente i områder, der ikke skal være. Tøv ikke med at spørge hospitalet, hvis der er noget, der generer dig, og du vil spørge. Overhold reglerne, mens du er på hospitalets venteværelse. Hvis en anden generer dig, er det en god idé at undgå direkte konfrontation. Så længe du kan respektere andres regler og rettigheder, er det fint at forkæle dig selv lidt ved at se din yndlingsvlogger på YouTube eller lukke øjnene et øjeblik.