Har du PCOS? Her er fødevarerne til PCOS for at blive gravid hurtigt

Mindst 15-20% af kvinder i den fødedygtige alder har mulighed for at lide polycystisk ovariesyndrom eller (PCOS). Denne tilstand udløses af en ubalance i hormonniveauer, der får luftlommer til at opstå i æggestokkene. Det har selvfølgelig stor indflydelse på dem, der ønsker at få børn. Derfor skal mad til, at personer med PCOS hurtigt kan blive gravide også rigtig overvejes. Faktisk er der ingen kur mod PCOS direkte, men det kan kun hjælpe med at regulere menstruationscyklussen og lindre symptomerne. Netop nøglen til at eliminere det er at ændre din livsstil og strenge kost relateret til sund kost. Især for dem, der gennemgår et graviditetsprogram, har PCOS og overvægt også potentialet til at forstyrre fertiliteten.

Mad til PCOS-ramte, så de hurtigt kan blive gravide

PCOS kan gøre det svært for en kvinde at blive gravid. Men bliv ikke afskrækket, fordi det kan være en mulighed at spise mad til PCOS for at blive gravid hurtigt. Nogle typer mad til PCOS-ramte for hurtigt at blive gravide er: Hvedebrød har et lavt glykæmisk indeks, så det udløser ikke en stigning i kroppens insulinniveauer

1. Fødevarer lavt på det glykæmiske indeks

Madtyper med et glykæmisk indeksindhold, der er for højt, vil faktisk få insulinniveauet i kroppen til at stige. Øget insulin vil få mandlige hormoner til at komme ud. Spis fødevarer lavt på det glykæmiske indeks for at undgå overdreven vægtøgning og diabetes type 2. Du kan prøve at spise fødevarer som havregryn, fuldkornsbrød, sojamælk, æblejuice, ananasjuice og fedtfattig yoghurt.

2. Grøntsager og frugter

Kvinder med PCOS bør også spise grønne grøntsager og frugter for at sikre, at kroppens mineralbehov bliver opfyldt. Vent heller ikke på, at din krop giver dig et sultsignal. Spis med en ensartet og regelmæssig varighed.

3. Alternativt sødemiddel

Søde snacks er så fristende. Men for dem, der har PCOS, er det en god idé at erstatte sukker med honning eller stevia. Husk, at spise sukkerholdige fødevarer kun vil øge dit blodsukkerniveau. Kokosvand har antiinflammatoriske egenskaber, der er gode for PCOS-ramte

4. Anti-inflammatoriske fødevarer

En måde at sænke insulinniveauet i kroppen på er at spise fødevarer, der bekæmper betændelse. Eksempler er spinat, grøn te, chokolade, kokos, gurkemeje, kanel og olivenolie.

5. Alternativ til mælk

Ud over sødestoffer er et andet alternativ, der også er inkluderet på listen over fødevarer til PCOS for at blive gravid hurtigt, en anden mulighed fra mejeri. Du kan erstatte komælk med mandelmælk, havremælk, sojamælk og andre.

6. Nødder

Fødevarer til PCOS for at blive gravid næste faste er fuldkorn og også protein såsom linser og bønner. En anden ting, som også er vigtig at huske angående mad til PCOS for hurtigt at blive gravid, er reglerne. Ifølge forskning fra James Cook University i Australien i 2009 er anbefalingerne:
  • Begræns fedtindtaget til mindre end 30% af de samlede kalorier
  • Kalorieforbruget skal fordeles jævnt ved hvert måltid
  • Begræns kulhydratindtaget, fordi det kan øge vægten og nemt gøre dig sulten
  • Undgå forarbejdede fødevarer, såsom fastfood, dåsemad og brød, fordi de kan øge insulinniveauet i kroppen

Påvirkningen af ​​PCOS på kroppen

PCOS-ramte skal opleve nogle forandringer i kroppen, som er synlige med det samme eller på længere sigt. Nogle af disse påvirkninger omfatter:
  • Menstruation er uregelmæssig og sjælden, selv får man slet ikke menstruation
  • Depression
  • Vægtøgning
  • Bækkensmerter
  • Fertilitetsproblemer
  • Hårtab
  • Filipens
Hvis symptomerne på PCOS ikke behandles med det samme, er der større risiko for at få flere sygdomme. Eksempler er diabetes, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk til endometriecancer. [[Relateret artikel]]

Hvorfor skal folk med PCOS tilpasse deres kost?

PCOS-ramte skal regulere deres kost og have en sund livsstil.Det er så vigtigt at regulere kosten for kvinder med PCOS, fordi det er relateret til hormoner i kroppen. Normalt er deres insulinniveauer meget højere. Følgelig fortsætter æggestokkene med at arbejde for at producere androgenhormoner såsom testosteron. Desuden kan kvinder med PCOS, der vejer over deres kropsmasseindeks, udvikle insulinresistens. Som et resultat bliver vægttab en kompliceret sag. Ved at opretholde en diæt vil insulinniveauet blive opretholdt, så hormonerne er mere stabile. Bonussen, vægten er også mere stabil og opfylder ens ernæringsbehov. At vænne sig til, at kroppen spiser mad til PCOS for hurtigt at blive gravid, hvilket bestemt er meget nærende, kan også bevare immuniteten, så du ikke let bliver syg. Hvis det vedligeholdes på længere sigt, er det ikke umuligt, at de to røde streger på testpakken vil byde dig velkommen i næste måned.