Sådan laver du naturlig makeup hurtigt og nemt i 6 trin

I øjeblikket viser den naturlige makeup-trend ingen tegn på ændring, i hvert fald i den nærmeste fremtid. Mange mennesker kan lide denne stil, fordi ansigtet stadig vil se naturligt ud, selvom hudorme og sorte pletter godt kan dækkes. Ansigtet vil se strålende ud. Mange mennesker omtaler denne trend som makeup-looket "No make up". For at kunne polere dit ansigt perfekt og bevare en naturlig ydre tone, skal du heller ikke igennem mange forhindringer. Nok med de seks måder nedenfor, kan ansigtet se glødende og strålende ud.

Sådan laver du naturlig makeup hurtigt og praktisk

Naturlig makeup er velegnet til brug, når du går i skole, college og arbejde. Fordi dette makeup-look vil få dig til at se ud som om du har en god hud uden at skulle se for menorisk og irriterende ud. Her er trinene til at få det.

1. Brug en fugtighedscreme

Hvis du ønsker at få et frisk og naturligt hudlook, er det at bruge en fugtighedscreme noget, du ikke bør gå glip af. Brug en fugtighedscreme, der passer til din hudtype, og sørg for, at din hud er godt gennemfugtet.

2. Påfør foundation eller BB-creme

Efter at have brugt fugtighedscreme, er det tid til at skifte til foundation. Dette produkt vil bestemme grundfarven på huden, så sørg for at vælge en, der har samme farve som din hud. Et naturligt makeup-look opnås ikke, hvis din ansigtsfarve er forskellig fra huden på din hals. Du kan også bruge BB cream i stedet for.

3. Brug blush

Blush on vil få huden til at se friskere og mere strålende ud. Efter påføring af foundation, påfør blush i en retning, der følger dine kindben. For at hjælpe med at bestemme det bedste sted at påføre blush, kan du bruge den med et smil, så dine kindben vil skille sig mere ud. Der er mange nuancer af blush, som du kan prøve, så igen bør du justere den efter din hudtone. Hvis den bruges rigtigt, vil blush også få dig til at se mere ungdommelig ud.

4. Brug en øjenbrynsblyant

Hvis du ikke har for tykke øjenbryn, skal du stadig bruge en øjenbrynsblyant, selvom du er ude efter en naturlig make-up. Fordi blege øjenbryn ikke vil se ud i harmoni med andre dele af ansigtet, der er blevet sminket. Selvfølgelig behøver du ikke tegne øjenbryn med en fed farve. Du bruger bare teknikken "fyld" og ikke "blok". Det vil sige, brug en øjenbrynsblyant til at udfylde mellem hårene i øjenbrynene og tegne i den retning, det vokser.

5. Glem ikke øjenskygge

For at makeuppen bliver mere sammenhængende, skal du også stadig bruge øjenskygge. Vælg dog en farve, der er næsten den samme som den foundation du bruger. Du påfører den bare tyndt og glem ikke at blende den, så farven ikke ser adskilt ud fra foundationen.

6. Dæk med læbestift

Perfekt endelig dit naturlige make-up look med blød pink læbestift, eller du kan bruge en lille læbefarve. Igen skal du sørge for at vælge en farve, der matcher din læbefarve. Fordi nogle læbestiftfarver kan se blegere eller endnu mere slående ud på grund af den originale læbefarvefaktor. [[Relateret artikel]]

Tips til at perfektionere naturlig makeup i ansigtet

For at de opnåede resultater kan maksimeres, er der nogle tips, du bør gøre under og efter påføring af naturlig makeup i ansigtet.
  • Sørg for at vælge en farve, der er foundation, pudder til øjenskygge, der matcher din hudtone. Lad ikke ansigt og hals af forskellige farver.
  • For at sikre, at farven på makeuppen er rigtig, tjek under et lys, der er neutralt. Dæmpe farvede lys eller gule kan gøre farven på ansigtet så anderledes.
  • Vælg en børste af god kvalitet, for optimale makeupresultater. En god børste vil få makeup-produkterne til at klæbe mere jævnt, så det ikke ser for tykt ud.
Bare rolig, hvis du ikke får de bedste resultater, første gang du prøver. Så længe det øves kontinuerligt, kan den perfekte naturlige make-up senere opnås. Glem ikke altid at bevare en sund hud ved regelmæssigt at rense den og spise mad, der er godt for huden, såsom frugt og grøntsager.